2013. szeptember 8., vasárnap

                                                               MLMDISZKONT
KEDVES látogató, azért hoztem létre ezt a blogot, hogy mutassak Neked egy  rendkívül jó lehetőséget, szerintem már majdnem mindenki hallotta azt a szót ,hogy mlm. Sokan tudják is milyen rendkívüli lehetőségeket hordoz magában egy mlm hálózat, DE sok ember gondolja úgy ,hogy ha egy cég mlm hálózatot épít,akkor már jó nem lehet, tuti átverés stb.
 Tegyük is akkor tisztába mért éri meg  hálózatot építenie egy cégnek és mért jó ez a tagoknak:

-cégeknek nem kell hatalmas összegeket költenie kampányokra ,reklámokra, még is hatékonyan és sok emberhez jut el , gondold végig mi hatékonyabb,ha látsz egy plakátot,vagy ha megkeres egy ismerősöd és bemutatja neked a céget?

-tagoknak pedig azért nagyszerű,mert jutalékokat kapnak (ami tulajdonképpen a keresetük), viszont nem mondanám megterhelőnek szólni embereknek,hogy találtál egy nagyszerű lehetőséget,ezáltal maga a "munka" elég könnyű.

Maga az amit megszeretnék neked mutatni, tulajdonképpen egy oldal : mlmdiszkont.hu , de a látszat ellenére ebben sokkal több van ,mint egy sima webshopban.
Justin Endre nevéhez köthető a cég, Ő találta ki, jött rá hogyan lehet egy kihasználni legjobban az mlm rendszer adta lehetőségeket, elmondása szerint nem volt sok ilyen rendszerű cégben, de volt velük dolga, tudta ,hogy maga a rendszer nagyon jó,volt olyan cégben is ahol táplálékkiegészítőket forgalmaztak, egy ideig neki jól is ment, de az idő múlásával az emberek "leradírozódtak", Endrének rá kellett jönnie ,hogy egyszerűen az emberek többsége nem teheti meg az ilyen termékek állandó vásárlását.Volt még két másik cégben,de azokról most nem írnék...
  Tehát miután felhagyott az mlm rendszerű cégekkel (miközben megfogadta,ha talál egy olyat amiben lát jövőt,be fog lépni,hiszen maga az elv tetszett neki), egy nagykereskedő cégbe lépet be, üdítőkkel kreskedtek, lényeg ,hogy kamionok, illetve raktár már adott volt, illetve tapasztalatokat is gyűjtött a szállítmányozásról illetve kereskedésről.

2010 körül viszont foggalmam nincs minek hatására végiggondolta milyen lehetne egy tökéletes mlm rendszer:
- szerintem a legelső ,hogy olyan termékeket kell kínálni az embereknek,amire mindíg szükségük lesz, nem fogják azt mondani pár hónap után ,hogy "ez nekem most nem fér bele " (ismerek pár olyan céget amik saját és nagyon jó termékeket forgalmaznak,de az egyáltalán nem a bárki által elérhető árfekvésű kategórába esnek), tehát mire van szüksége mindenkinek? Alapvető háztartási cikkekre, mint pl üditő,élelmiszer,tisztítók és stb.

-ha már megvan mire van szüksége az embereknek, el kell hozzájuk juttatni , ezt persze az internet könnyíti meg, illetve maga a hálózat építés, sok cég már rá jött  ,hogy az mlm+internet kombinációban van most majdnemhogy a legnagyobb lehetőség....

-nagyon fontos pont, rájött arra is,hogy olyan szolgáltatásokat is nyújtani kell az embereknek,hogy ha lenne legutolsó ember,neki is megérje belépni a rendszerbe, ezeket a jó árakkal bitosítja be, illetve partnerprogramokkal is, jó dolog szerintem ,ha elmész mondjuk valahová enni,vagy tankolni, jutalékod lesz belőle, szóval spórólni tudsz akkor is majd,ha ugyanazt csinálod teljesen,mint eddig...

-fontos ,hogy mindenkinek legyen elérhető a belépés, ez nálunk egy ingyenes regisztrációval kezdődik, bárki regisztrálhat,vásárolhat az oldalról,meggyőződhet a cég minőségéről, illetve a franchise tagság megfizethetősége is rendkívül fontos, hiszen ha mondjuk 100ezer forint lenne, biztosan nem csatlakoznának annyian,mintha mondjuk csak 8877ft, illetve azok a cégek amik nagyösszegű belépésre alapoznak,abból osztanak vissza jutalékokat embereknek hamar elbuknak,hiszen kis iső alatt lehet valaki jól fog keresni vele, de csak eleinte,elfogynak az emberek és bukik a rendszer, ezért több szemszögből is fontos a tagsági díj.

SZÓVAL képzelj el egy olyan céget,ami azt mondja , vásárolj olcsóbban (marketek árait veri), kényelmesebben (hiszen interneten pakolsz meg egy virtuális kosarat ,majd házhoz szállítják (990Ft)), ismert világmárkákat, majd szólj ismerőseidnek ,hogy van egy ilyen lehetőség és keress vele pénzt!

Nagyjából mostmár tudod miről van szó, akkor most gondolj bele, vajon lesz ennek jövője?
Kicsit segítek, most 2013-at írunk, okostelefonokkal szaladgálunk, pár éve jöttek a tabok, internetközelben vagyunk szinte mindíg és nem sok olyan fejlesztés volt eddig,amire az emberek nem szoktak rá és nem váltak hétköznapivá, pl ott van az autó,de a telefon is jó példa. Interneten már rengeteg webshop található,Magyarországon találhatóakról általánosságban elmondható ,hogy megbízhatóak. Ezek után ellehet szerintem képzelni,hogy egy olyan lehetőség,ami olcsóbb és kényelmes vásárlást hivított megoldani,illetve pénzt tudsz vele keresni,vagy éppen többet spórólni.

REMÉLEM sok ember figyelmét felkelti majd ez a lehetőség, nem lőttem le minden poént, hiszen az oldalon minden megtalálható, nem kell mást tenni mint erre a linkre rámenve:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=mt14s9a6 megnézitek a bemutató videókat, utána olvasgassátok a blogot,ott mindent megtaláltok, én ide a saját blogomra nem fogom kimásolni az mlmdiszkont oldalán található újításokat, de véleményt fogok róluk formálni,illetve felhívom rá a figyelmeteket !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése